Kurs i buzzer fiske

Buzzerfiske starter så fort isen går fra vannene på våren. Fisket imiterer fjærmygg fra larvestadiet under vann til voksent insekt oppå vann. Med litt kunnskap og teknikk kan det være et veldig effektivt og morsomt fiske etter vårsultne ørreter. Erlend Vivelid Nilssen har vunnet det som er av nasjonale konkurranser i fluefiske, og buzzerfisket på våren er en av hans absolutte favoritter. 27. og 28. april holdes det kurs i dette fisket. Kurset tar for seg teroi med tilhørende fluebinding og gjenomgang av utstyr, samt praktisk fiske med veiledning fra instruktør.

Kurset vil gå over to dager; felles teori inne fredag 27. april, og lørdag 28 april vil det bli en utedag hvor kursdeltakerne deles opp i to grupper, en gruppe fisker formiddag, en gruppe fisker ettermiddag. Ved å dele deltakerne opp i mindre grupper vil den enkelte kursdeltaker få bedre tilrettelagt veiledning i sitt fiske.

Hvor:
Kleppestø / Bergen

Når:
27. – 28. April 2018

Pris:
1000 kr per person

Klokkeslett:
Fredag 18:00 – 21:00
Lørdag 11:00 – 15:00 / 16:00 – 20:00 (to grupper)

Påmelding til:
regine.e.mathisen@gmail.com

NB:
Kursdeltakere må beherske grunnleggende kasteteknikk.

Utstyr trenger du:
Fluestang og line 4-6#
Flyt og gjerne intermediate/synkeliner om du har.
Tappert fortom og tippet (5x-3x)
Fluebindeutstyr (kan lånes, ta kontakt)

Er du usikker på utstyr eller har andre spørsmål så ta gjerne kontakt med Erlend på tlf 95755047 eller send en melding på Facebook.

Mer om buzzerfiske finnes på http://www.vivelidnilssen.com

%d bloggere liker dette: