Konkurranseåret 2016

Resultatmessig ble 2016 et meget bra konkurranse år for min del. Har satt sammen en kort film som setter litt bilder på det hele fra de forskjellige konkurransene.

2016 ble det året da jeg endelig skulle klare tre sammelagt seire på rad i Norgescupen, den femte totalt. Laget vårt vant alle runder, inkludert NM som jeg selv «desverre» ikke fikk deltatt på da jeg var på Kola (huff ). I tillegg hadde vi et lagmedlem på toppen av pallen av den individuelle i samtlige fire runder. Stolt over den flotte gjengen!

Konkurranseåret ble for min del avsluttet i VM, Vail Colorado. Mektig opplevelse å få reise dit og nok en gang kjempe mot de aller beste konkurransefiskerene i verden. Vi gjorde det skarpt innimellom, lå lenge bra an og viste at vi på vårt beste kan hamle opp mot hvem som helst. Desverre så er vi fortsatt ikke stabile nok når det virkelig tetter seg til mot slutten av lange mesterskap. Her er det mangen knagger å henge «skyld» på, men det meste bunner ut i erfaring, ressurser og muligheten til å satse fullt.

Gleder meg til å ta fatt på 2017, har absolutt ingen planer om å hvile på laurbærene, snarere tvert imot. I 2017 skal det satses hardere enn noen gang, og både fokus og ambisjoner skal opp et hakk. Det skal trenes mye, og det skal trenes veldig spesifikt på detaljer som kan gi den ene fisken ekstra i hver økt.

%d bloggere liker dette: